Föreläsning, 3 x 15 minuter

Tre-rätters föreläsning

- Matcha middagen med en kort föreläsning till varje rätt!

Förvandla den ljumma middagssittningen till ett smörgåsbord av inspirationsföreläsningar som lyfter konferensen till nya höjder! Här levereras en miniföreläsning till förrätten, en till huvudrätten och en till efterrätten och kaffet.

Du kan skapa din egen avsmakning-meny från vårt utbud av ordinarie föreläsningar, eller låta kocken (oss) bestämma innehållet.

Föreläsningstid: 3 x 15 minuter

Språk: Svenska, engelska, tyska eller finska.

Våra instruktörer

Våra föreläsare

Johan Enér

Certifierad CRM-tränare, föreläsare och ambulansflygpilot

Johan Enér är en av Sveriges främsta utbildare i den kommunikationsmodell (CRM) som utvecklats av NASA och föreskrivs av luftfartsmyndigheter för att eliminera felhandlingar och felbeslut (CRM), och är själv verksam pilot med erfarenhet från linjetrafik, privatjet och ambulansflyg. Genom åren har han utbildat och föreläst för allt från flygplansbesättningar till sjukvårdspersonal och ledningsgrupper.

Telefon 070-549 40 23
Mer info

Christer Harju

Certifierad CRM-tränare, föreläsare och tidigare pilot och flyglärare

Christer Harju har lång erfarenhet som pilot, bland annat på Ryanair, och upptäckte tidigt glädjen i att också utbilda andra. Christer är certifierad utbildare i den kommunikationsmodell (CRM) som utvecklats av NASA och föreskrivs av luftfartsmyndigheter för att eliminera felhandlingar och felbeslut (CRM). Sedan 2022 är han instruktör, lärare och föreläsare på heltid, med den mänskliga faktorn som specialitet.

Mer info

Marcus Pihlflykt

Certifierad CRM-tränare, erfaren ledare, flyginstruktör och tidigare bolagspilot

Marcus Pihlflykt är en av Sveriges mest erfarna flyginstruktörer och brinner särskilt för det goda ledarskapet och att bygga säkra och effektiva företagskulturer. Marcus har själv arbetat i många ledarroller och är en mycket uppskattad utbildare och föreläsare. Han är certifierad utbildare i CRM som är den kommunikationsmodell som utvecklats av NASA och som föreskrivs av luftfartsmyndigheter runt om i världen för att eliminera felhandlingar och felbeslut (CRM).

Mer info
Tre-rätters föreläsning

Boka ett telefon- eller videomöte innan du bokar en utbildning, eller skicka din förfrågan direkt till booking@collaborate.se.

Kontakta / boka här

Det tycker våra kunder

Mycket förtroendeingivande – förmedlar ett komplext budskap på ett entusiastiskt och lättsmält sätt. Flexibel och tillmötesgående – högsta betyg både från beställare och gruppdeltagare.
Fredrik Leek
Områdeschef Ambulanssjukvården Västmanland
Tack Johan för föreläsningen du gav oss inom den offentliga primärvården! CRM är applicerbart för alla som arbetar i team där säkerheten står i fokus.
Maria Frisk Tiston
Verksamhetschef Region Västmanland

Andra utbildningar

Andra föreläsningar